Køb domæne til nye horoskoper

Køb domæne i 2017

Horoskopet lyder: Køb domæne i 2017 og få det bedste ud af året forretningsmæssigt. Om det er overtro eller sandt, vil jeg ikke stille mig som dommer overfor. Men én ting, som jeg gerne vil adressere, er at man ikke finder svaret på noget her i livet, hvis ikke man spørger. Og det er netop det, jeg gør ved at udgive dette indlæg.

At købe et Internet domæne i 2017 bør teoretisk set ikke kunne give en erhvervsdrivende bedre forudsætninger for at drive sin forretning – men når det er blevet tydet og indgår i ens årshoroskop, kan der være en lille chance for, at der er noget om snakken. Det har jeg i hvert fald sat mig for at finde ud af. Køb domæne i 2017, tænkte jeg stille for mig selv. Mærkeligt indhold i et horoskop. Om mit nye domæne bærer frugt må tiden vise…køb domæne

Det er tirsdag formiddag og jeg er i øjeblikket på ferie i de varme lande, hvorfra jeg let kan administrere min forretning, som bekendt omhandler leje af parkerings domæner i Danmark. Tidligere har jeg været involveret i svenske domæner ligeså, men det stoppede jeg med efter kursen ændrede sig i 2015. Nå, men jeg sidder som sagt her og nyder min kaffe – og lige omkring den tredje tår slår jeg op i avisen og ser, at der er en side med horoskoper. Selvom jeg normalt ikke læser den slags (det siger de allesammen, haha) finder jeg mit stjernetegn og giver mig i kast med det, der skulle vise sig at være et meget omfattende årshoroskop for vædderen.

I horoskopet står der både lidt om familie og kærlighed – men også forretning og karriere. Jeg skipper let og elefant ned til afsnittet om forretning, hvor jeg til min store kvababbelse ser, at 2017 bliver et meget frugtbart år, hvis blot jeg køber mit nye domæne til min hjemmeside i løbet af året. Jeg sidder længe og tænker over, hvordan det på nogen måde kan give mening – og jeg må indrømme, at jeg ikke når til en fornuftig konklusion. Jeg smider avisen på bordet og drikker min kaffe færdig, og gør hjem til hotellet igen.

Jeg havde brug for et nyt domæne

Og her slår det mig så, at min virksomhed rent faktisk skal bruge et nyt domæne til hjemmesiden. Og her begynder jeg selvsagt at tænke så det knager. Kan der virkelig være noget om snakken? Eksisterer der nogle mystiske kræfter i universet, som bare vidste, at det var nu, mit domæne skulle ændres? Jeg blev ved med at tænke over det – og inden dagen var omme, havde jeg købt et nyt domæne og sat en ny hjemmeside op til forretningen.

Om det, som jeg mildest talt vil kalde for spådomme, virker bliver spændende at se. Jeg har aldrig troet på noget og altid accepteret, at der var visse ting i livet, der bare ikke kunne forklares. Men sæt nu at 2017 bliver et super saftigt år for mig og mine partnere. Hvad skal jeg så tro herefter? Jeg vil da som minimum være mere tilbøjelig til at tage chancer i fremtiden og have lettere ved at håbe på positive skift i livet.

 

 

 

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+