HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Vandmand

Stjernetegn: Vandmand


Element: Luft. Planet: Uranus.
Karaktertræk: Dedikeret, generøs, social, kommunikativ og fremad-tænkende.

Vandmanden eller Vandbæreren, som stjernetegnet også kaldes, har ry for at være meget generøs med dens tid og ressourcer. Derfor kan en Vandmand ofte ses i en jobfunktion, hvor den har med humanitære fag at gøre. Vandmanden er oprigtigt interesseret i andres ve og vel og dette gør den vellidt blandt alle omkring den – hvilket er utrolig mange. Den betragter ikke fremmede på samme måde, som andre gør. For Vandmanden er der ingen egentlig fremmed – og den ses ofte gøre enorme indsatser for at forblive i kontakt med personer, der er gledet væk med årene. Forbindelser og sammenhold er typisk Vandmandens hensigt.

Den er fascineret af små gadgets og nyder at fifle med nye processer og opfindelser. Vandmanden er næsten altid optaget af hvordan, den kan hjælpe andre med at tygge på idéer – og derfor, virker den sjældent særlig følelsesladet udadtil. Vandmanden er utrolig tålmodig og tolerant over for sine medmennesker. Den er perfekt i rollen som underviser eller nødhjælpsmedarbejder, men har det med at holde fokus på jobbet og undgå at involvere sig personligt.

Gode sider: Vandmanden er formentlig den mest venlige af alle stjernetegn og den har det med at skabe venskaber alle vegne. Den er superb, når det kommer til at netværke og bliver i denne forbindelse særlig ofte udnævnt eller nomineret til hædersbeviser eller andre typer medaljer i forbindelse med dens job. Vandmanden er meget intelligent og bruger typisk dens energi og snilde på at hjælpe andre. Den er fra naturen skabt til at bruge al dens tid blandt venner og nye mennesker, så en gang imellem mangler den tid til at være alene og reflektere over tingene. Meditation, som i høj grad kan betragtes som alene-tid og reflektion, er at anbefale for Vandmanden – for gennem meditation kan Vandmanden samtidig opnå en følelse af forbindelse med noget større end den selv.

Mindre gode sider: Vandmanden kan blive dyster til mode og følelsesløs, hvis den ikke har mulighed for at være for sig selv jævnligt. Den kan endda blive deprimeret, hvis der går al for længe. Den kan også blive utrolig vred, hvis den føler, at dens arbejde ikke bliver værdsat. Personer med stjernetegnet Vandmand kan blive ret opfarende og excentriske i dagligdagen på grund af deres grundige selvrefleksion eller alvorlig mangel på samme.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks