HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Tvilling

Stjernetegn: Tvilling


Element: Luft. Planet: Merkur.
Karaktertræk: Fornuftig, snakkesalig, elsker at lære nye ting, eventyrlysten og charmerende.

Stjernetegnet hedder Tvilling fordi personer, der er født i dette stjernetegn, sjældent ønsker at handle alene. Tvillingen er altid mest glad, når den deler ideer og oplevelser med en anden. Kommunikation er vigtigt for Tvillingen, hvilket medfører at den ofte finder beskæftigelse indenfor kommunikationsbranchen eller andre steder, hvor den kan gøre brug af dens kommunikative evner. Tvillingen er ekstrem nysgerrig og elsker at være social og have med mennesker at gøre. Den elsker at feste – for den er god til at tale med næsten alle andre typer. Tvillingen er eventyrlysten af natur, så den tager ud at rejse så meget som muligt, hvor den kan møde nye mennesker, lære nye ting og tale om nye idéer.

Tvillingen har elementet Luft, hvilket gør den til et let menneske at omgås med en lysende personlighed, der stråler ud i alle retninger. Den tiltrækker andre mennesker helt automatisk. Tvillingen er konstant på jagt efter intellektuel stimulans og den vil gå langt i de fleste henseender for at finde tilfredsstillelse, både åndeligt, mentalt og fysisk. Tvillingen er utrolig kreativ og tænker som regel ud af boksen. Desuden er den intuitiv, hvilket kategoriserer den blandt de bedste entreprenører, designere, talere, kunstnere og forfattere. Iøvrigt elsker Tvillingen strålende og levende farver.

Gode sider: Dygtig til at samtale og have med andre mennesker at gøre, udadvendt og charmerende, interessant at tale med, ved lidt om alting, rigtig god sans for humor og næsten altid optimistisk omkring alt. Tvillingen keder sig næsten aldrig – den sørger for at finde på noget sjovt.

Mindre gode sider: Elsker at være i centrum og er tit for opmærksomhedskrævende. Tvillingen skifter en situation ud med en anden, hvis den føler, at situationen ikke er i dens egen favør. Dette gælder både i kærlighed, blandt venner og på jobbet. Tvillingen har dette behov for at være i centrum og blive opfattet som en central person, hvilket desværre medfører, at den kan finde på at krydre historierne en anelse for meget. Den kan virke uhøflig og knap så sympatisk, hvis det står klart for andre, at den har fokus på sig selv. Dette kan ses ved, at mandlige Tvillinger ofte skifter arbejdsplads – og det kan ses hos den kvindelige Tvilling ved, at hun har en høj frekvens af partnerskifte – primært forårsaget af kedsomhed i et forhold.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks