Horoskop og astrologi – hvad er sammenhængen?

Horoskop og astrologi hænger tæt sammen, men de er ikke helt det samme. Tænk på astrologi som en stor, gammel bog om stjernerne, og horoskopet er som en daglig avisudklip fra den bog, specifikt om dig.

Astrologi er studiet af, hvordan planeterne og stjernernes positioner på himlen påvirker os her på jorden. Det er som at have et stort kort, der viser, hvor alle himmellegemerne er, og hvordan de snakker sammen.

Når folk siger, de “tror på astrologi”, mener de ofte, at de tror, at stjernernes placering kan fortælle noget om personligheder og begivenheder her på jorden.

Et horoskop er mere personligt. Det bruger astrologi til at lave en slags vejrudsigt for dit liv. Når du læser dit horoskop, ser du på, hvordan planeternes positioner lige nu påvirker netop dig, baseret på hvor planeterne var, da du blev født.

Det er som at få en lille smagsprøve på, hvad dagens, ugens eller månedens energier kan bringe til dit liv.

Så, i en nøddeskal: Astrologi er det brede studie af himmellegemerne, mens et horoskop anvender den viden til at give specifikke forudsigelser eller indsigter baseret på en persons fødselstidspunkt og -sted.

Det er lidt som forskellen på at lære om vejret generelt og så at tjekke vejrudsigten for at se, om du skal tage en paraply med i morgen.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+