Find dit stjernematch på nettet

Leder du efter den helt store kærlighed, men har svært ved at navigere rundt i scorereplikker, byturen og kiksede blinddates? Så bør du måske overveje at se dig om efter en kæreste på ét af de mange dating sider.

Online dating giver dig mulighed for at sidde hjemme i afslappede omgivelser og give dig god tid til at se på billeder og læse om potentielle match.

Vælg et stjernetegn der passer til dit

Desværre kan der manipuleres med billeder og tekst, så datingprofilerne fremstår lidt bedre, end de måske i virkeligheden er. Vil du gerne vide, hvad du skal kigge efter, kan det derfor være en god idé at spørge ind til noget, der ikke kan manipuleres: stjernetegnet.

Stjernetegn afspejler vores personligheder, temperament og egenskaber. Derfor er der nogle stjernetegn, der passer rigtig godt sammen, mens andre bør holde sig lang væk fra hinanden.

Herunder kan du se hvilke stjernetegn, der matcher særligt godt:

 • Vædder: Løve & Skytte
 • Tyr: Jomfru & Stenbuk
 • Tvilling: Vægt & Vandmand
 • Krebs: Skorpion & Fisk
 • Løve: Vædder & Skytte
 • Jomfru: Tyr & Stenbuk
 • Vægt: Tvilling & Vandmand
 • Skorpion: Krebs & Fisk
 • Skytte: Vædder & Løve
 • Stenbuk: Tyr & Jomfru
 • Vandmand: Tvilling & Vægt
 • Fisk: Krebs & Skorpion

Hvorfor passer nogle stjernetegn sammen?

netdatingsider

Det kan umiddelbart virke underligt, at vores stjernetegn kan sige noget om, hvem den perfekte partner er. Men det har en helt saglig forklaring. Dét stjernetegn, du er født i, siger noget om planeternes placering og tydning af stjernerne på himlen ved din fødsel, og det har en indflydelse på dine personlige egenskaber. Som udgangspunkt vil de fleste stjernetegn kunne danne par, men nogle vil have nemmere ved det end andre. Stjernetegn, der passer sammen, er mere harmoniske, vil skændes mindre og vil generelt have et bedre og mere stabilt forhold. Det skyldes, at deres livssyn og holdninger passer sammen.

Prøv online dating

Nu ved du, hvilke stjernetegn du skal gå efter – men hvor skal du lede det? Det afhænger i høj grad af dine præferencer og din alder. På Netdatingsider.dk finder du et samlet overblik over de mange forskellige dating sider, der er på det danske marked. Her kan du læse om de forskellige sider og se fordele og ulemper. Nogle sider kræver et betalingsabonnement, mens andre er gratis eller delvist gratis. Et par af de online dating sider er for alle, mens mange af dem er mere specifikke, så din søgning efter den eneste ene bliver nem og overskuelig.

Leder du efter en moden mand eller kvinde, kan du kigge på siderne Senior.dk, 50PlusMatch eller 40plus dating. Vil du gerne have en partner med samme karriereniveau som dig, er PartnerMedNiveau perfekt til formålet.

Danmarks største dating sider er dating.dk og be2 dating. Her finder du alle persontyper og stjernetegn i alle aldre. Vil du være sikker på at have det største udvalg af netop de stjernetegn, der passer bedst til dit, er det her, du skal forbi.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+