Disse faggrupper læser færrest horoskoper

Det er et kendt faktum at der er flere og flere danskere, der benytter sig af muligheden for at læse deres horoskop. Dette gælder både online samt i blade og aviser, hvor man kan læse astrologernes seneste observationer af stjernernes positioner, hvilket kan fortælle rigtig meget om personer født i de forskellige stjernetegn.

Der er flest kvinder, der læser horoskoper, men også mændene er begyndt at følge en smule med, om end det stadig er på et meget lavt niveau samlet set.

Men hvem beskæftiger sig egentlig mindst med astrologi og horoskoper? Her får du 4 faggrupper indenfor byggeopgaver, der alle har det tilfælles at de ikke benytter sig af horoskoper.

VVS'ere ligger i bunden

Faggruppen VVS'ere ligger i bunden, når det drejer sig om interessen for astrologi. Generelt er der meget få der arbejder med VVS opgaver, der interesserer sig for astrologi og horoskoper.

De få der følger med i deres stjernetegn, går det via blade og magasiner, hvor de tilfældigt bladrer over horoskopet, som derigennem fanger deres interesse. Du kan læse mere om VVS opgaver og få 3 VVS tilbud her.

Tømrerne og murere har ingen interesse

Aller nederst befinder tømrerne sig. Ligesom med VVS'erne er der ikke mange tømrere, der læser horoskoper og interesserer sig for astrologi.

De få der gør, er oftest tæt på pensionsalderen og påstår selv, at de primært følger med, fordi deres kone alligevel læser horoskoper, hvorfor de har nemt ved lige at læse deres eget også.

Mangler du en tømrer til at udføre tømreropgaver, eller en murer, kan du klikke her, og så 3 uforpligtende tilbud. Skal du bruge en tømrer til isolerings-opgaver, kan du også få 3 tilbud på tilskudberettiget isolering, ved at klikke her.

Enkelte elektrikere følger med - sammen med solceller priser

Elektrikerne benytter sig heller ikke af tilbuddet om at læse deres horoskop. Enkelte elektrikere abonnerer faktisk på horoskoper, både i blade og online, hvor man kan tilmelde sig mail-lister, så man altid er underrettet om sit daglige horoskop - en service vi også her på siden tilbyder.

Ud over dette fåtal, er elektrikerne, ligesom de andre to faggrupper, ikke synder-ligt interesseret i horoskoper og læser dem stort set aldrig.

Skal du bruge en elektriker kan du få 3 tilbud fra denne faggruppe også. Elektrikere kan også bistå med assistance inden for opsætning af solcelleanlæg. Ønsker du selv et solcelleanlæg, kan du få 3 tilbud og priser på solceller ved at klikke her.

Malerne er rimeligt med

Så skulle man tro at malerne ville passe ind i samme kategori. Det er dog ikke helt rigtigt. Det er stadigt et fåtal af malere, der følger med i astrologiens verden, men dog markant flere end blandt tømrerne, elektrikerne og VVS'erne.

Dette skyldes primært en tendens til at denne faggruppe abonnerer på ugeblade og magasiner, hvor de har nem adgang til deres daglige horoskop. Malerne er desuden den faggruppe, der ifølge undersøgelserne har den største interesse i astrologi blandt de 4 faggrupper. Hvis du skal bruge en maler, kan du få 3 tilbud ved at klikke her.

Hvad er så fælles for de 4 faggrupper?

Fælles for dem er selvfølgelig at ingen af dem interesserer sig synder-ligt for astrologi, og de vigtige perspektiver, som faget kan tilbyde. Alle på nær malerne opfylder til dels også de stereotype fordomme, man har om disse professioner.

Man skulle ellers tro, det ville være særdeles interessant at følge med i astrologiens verden i de erhverv, da de er meget fysisk belastende, så en forudsigelse eller to, kunne måske være med til at forhindre uheld. Der er i hvert fald masser af fysiske skader i denne erhvervs-kategori.

Har du selv oplevet skader, det kan også være vandskader og stormskader, kan du få 3 tilbud på disse også.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop