Telmore og YouSee kunder mister Bookmate og siger velkommen til Chapter

Den 15 september 2021 fjernede YouSee lydbog tjenesten “Bookmate” i deres fordelsprogram og på det tidspunkt var kunderne hos Telmore, kunder ved godt mod, da de stadig kunne beholde Bookmate som en del af deres abonnement. 

Nyd en spændende lydbog når som helst, hvor som helst

Prøv BookBeat i 45, gratis!

Med BookBeat får du:

  • Over 700.000 e- og lydbøger
  • Underholdning til når du er på farten eller hjemme
  • Ingen forpligtelser – du kan afmelde dig, når det passer dig

Et univers af bøger venter på dig – brug vores link her og få 45 dage gratis.

Men i går d. 27 september blev det så også meldt ud at man fra d. 1. november ej heller vil kunne bruge Bookmate som Telmore kunde, men der er dog et ret godt plaster på såret, da man i stedet for vil kunne bruge en anden populær lydbog app ved navn Chapter. 

Chapter VS Bookmate

Så det spørgsmål der nu er rigtig mange der spørger sig selv om er, hvad er forskellen på de to lydbogs tjenester? 

Det tager vi et kig på her, hvor vi sætter Chapter op mod Bookmate. 

ChapterBookmate
PrisFra 69 kr. / månedFra 57 kr. / måned
Gratis prøve40 dage – prøv her7 dage
Trustpilot3.6 stjerner2.1 stjerner
BindningNejNej
Offline brugJaJa
Antal enheder53
Kan bruges i udlandet?JaNej
Brugervenlig AppJaNej

En af de store foskellge ved de to tjenester er uden tvivl længden på gratis prøveperiode, hvor du ved Chapter får hele 40 dage sammenlignet med en uge ved Bookmate.

Derudover skal det også nævnes at Chapter udover 100.000+ titler også har et af de største udvalg når det kommer til lydbøger og e-bøger til børnene.

Når det kommer til antal brugere ved de to tjenester, så er der mulighed for at komme op på 4 brugere ved Chapter Family medlemsskabet, hvor det ved Bookmate ikke er muligt at dele med andre. Det er dog stadig muligt at installere Appen på op til 3 enheder Bookmate og 5 enheder hos Chapter.

Hvis vi tager et kig på danske bog titler hos de to tjenester er det igen Chapter der er overlegen, hvor man ved Bookmate har et mindre udvalg. Det hænger også sammen med at Chapter er danskejet, hvor Bookmate er et internationalt brand.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+