Aura farver – og deres betydning

Måske har du lært, at det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, men vidste du, at din aura faktisk kommer dig i forkøbet? Din aura er dit energifelt, der afspejler din sindsstemning, dit humør og dit energiniveau.

Har du nogensinde kigget på nogen og med det samme fået følelsen af, at de havde noget vigtigt at fortælle? Eller at en fremmed havde dårlige intentioner? Det er deres aura, der taler for dem.

På siden her kan du læse alt om auraer, aura farver, og hvad forskellige aura farver betyder. Du kan også blive klogere på auratydning.

Hvad betyder aura?

Aura er det energifelt, der omgiver alle levende væsener. Det er i den spirituelle verden set som en ren og upåvirket måde, sjælen kommunikerer på. Du kan ikke ændre din aura – den ændrer sig automatisk ud fra faktorer som:

  • din sindsstemning
  • dit humør
  • dine indre følelser
  • din personlighed
  • din livsbagage

Din aura er altså på en måde sjælens spejl. Ved auralæsning – også kaldet auratydning – lærer du, hvad auraen fortæller om det menneske, du står overfor. Det giver dig en bedre forståelse for andre.

Alle kan læse auraer. Det kræver blot, at du følger din intuition. Auraer læses ud fra deres farver. Din aura skifter farve gennem livet, afhængigt af hvordan du har det – og kender du farvernes betydning, kan du forstå meget om dig selv og andre.

Aura farver – betydning

Aura farver - betydning

Auraer kommer i uanede mængder af farver og nuancer, der kan blende ind og ud af hinanden og optræde enkeltstående, i klynger eller i regnbuer. Nedenstående farver er nogle af de mest almindelig i auratydning.

Rød

Personer med rød aura har en stor passion og mængde energi. Disse personer lever efter deres følelser og behov. Rød aura kan også afspejle kreative forandringer.

Hvid

En person med hvid aura er velafbalanceret og rolig. Den hvide aura er åben og modtagelig og har let ved at tage andres auraer på sig. Hvid er den sjældneste aura farve.

Brun

En brun aura afspejler usikkerhed og egoisme. En brun aura er et tegn på, at det er tid til, at personen begynder at give mere, end han tager.

Grå

Personer med en grå aura er typisk pessimistiske og har det med at se glasset halvt tomt frem for halvt fyldt. En grå aura er tegn på, at det er tid til at se indad og åbne op for nye muligheder – selvom det er svært.

Sort

En sort aura er et dårligt tegn. Den sorte aura afspejler dårlig opførsel og dårlige intentioner. Typisk er sort aura et resultat af bagage fra fortiden, der skal bearbejdes.

Orange

Den orange aura er den kreative, men samtidig sensitive – i den forstand, at de kreative ideer er nødt til at struktureres, så de ikke bliver en hæmsko.

Pink

Den pink aura tyder på en person, der hurtigt kaster sin kærlighed på andre og ofte giver mere, end han tager. Personer med pink aura skal sikre sig, at deres kærlighed og hengivenhed gives til de rigtige.

Grøn

Den grønne aura afspejler en forkærlighed for naturen, men også en hårdtarbejdende og stabil person. Det handler ofte om at gøre det så godt som muligt, og der kan godt gå unødvendig konkurrence i den.

Gul

Høj energi og optimisme kendetegner den gule aura. Folk med gul aura har dog tendens til at bruge energien på fremtidens ideer frem for at nyde nu’et.

Blågrøn

Personer med en blågrøn aura er empatiske og sensitive. De trives bedst i trygge rammer, men har tendens til at gå glip af oplevelser på dén bekostning.

Blå

Den blå aura afspejler en følsom og sensitiv person, der kan have svært ved at udtrykke egne følelser og behov.

Indigo

Kender du udtrykket “en gammel sjæl i en ung mands krop”? Netop dét kendetegner den indigo-blå aura. En indre visdom.

Violet

En person med violet aura har en stærk personlighed og et indre drive, der gør, at de kan skabe noget stort og vigtigt.

Farvernes placering

Når du kigger dig selv i spejlet eller kigger på en anden person med aura betydning for øje, bør du også lægge mærke til farvernes placering.

Placering på venstre side siger noget om de energier, personen tager ind, mens placering på højre side siger noget om de energier, personen giver.

FAQ

Hvordan kan man se en aura?

Det handler om at følge din intuition. Det er nemmest på en hvid baggrund og med fokus på din eller personens pande.

Hvad er auralæsning?

Auralæsning betyder at se folks aura og aflæse, hvad den betyder ud fra dens farve.

Hvad betyder en blå aura?

En blå aura vidner om en sensitiv og følsom person.

Hvad betyder ens aura?

Ens aura fortæller noget om personlighed, sindsstemning, humør og sted i livet. Aurafarverne kan ændre sig gennem livet.

Hvad er min aura farve?

Stil dig op ad en hvid baggrund og kig i et spejl. Fokuser på din pande, mens du koncentrerer dig om at følge din intuition. Det kræver måske et par forsøg, men så vil aurafarverne vise sig omkring dig.

Studier og artikler:

Nature.com: https://www.nature.com/articles/news041018-6

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+