HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Vægt – torsdag d. 6. December 2018

Vægt – torsdag d. 6. December 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Hvis du har et alkohol misbrug eller blot knap så gode drikkevaner, er dagen perfekt til at gøre op med problemet. Alkohol bringer intet godt med sig. Det er en depressiv substans i sig selv og den giver dig flere handicap, end man kan tælle til. Godt afkast ved investering i ejendomme er i kortene. Et familiemedlem vil gøre dig irriteret og jaloux, men fremfor at give efter for de mørke kræfter, bør du lykønske og glæde dig på vedkommendes vegne. Kig fremad – i dag vil du have let ved at bestemme hvad, der kommer til at virke i fremtiden på jobbet. Dine kolleger vil bemærke det og beundre dig for din gave. Senere vil du indse din partners kærligheds egentlige størrelse for dig, idet han eller hun hudløst ærligt præsenterer den for dig.

Vægt – torsdag d. 6. December 2018
5 (100%) 5 votes

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Få gratis horoskop på mail → Klik her