HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Ugens horoskop » Vægt – Uge 20, 2019

Vægt – Uge 20, 2019

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Mandag og tirsdag vil du have held med alt, du vover at kaste dig ud i – ligeledes kan dine planer lykkes her, hvis du har haft svært ved at få dem udformet hidtil. Det kan ikke skade noget at prøve igen. På torsdag eller fredag vil et af dine forrige valg give anledning til at smide hænderne i vejret og danse af ren og skær glæde. Herefter bør du søge mod at få rent bord på jobbet og et klart sind i balance. Lad dine næste tanker kommer af sig selv, som om de boblede op indefra. Disse vil give dig en indikation for hvad, der kommer til at ske i næste uge – men stjernerne lader formentlig ikke disse dage gå stille for sig. Din weekend ser overordnet ud til at være lige så farverig som fyrværkeri og sjov nok til at få dig til at glemme al bekymring.

Vægt – Uge 20, 2019
3.6 (72%) 5 vote[s]

Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks