HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Ugens horoskop » Løve – Uge 20, 2019

Løve – Uge 20, 2019

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Din uge får en stjernefyldt start, hvis alt går, som det ser ud til. Din enorme indsats ved at forbedre dine arbejdsvilkår og dit kærligheds forhold, vil belønne dig gennem helt nye opfattelser af din dagligdag på jobbet og i hjemmet – nyd det så meget du kan. På tirsdag vi du være tilbøjelig til at tænke for meget over tingene samt overreagere på mindre betydningsfulde ting. Tag imod råd fra din mor, far eller en af díne gode venner og hold hovedet koldt. Du vil have store forventninger til din weekend, men du gør klogt i at skrue en anelse ned for dem, idet du vil have meget let ved at blive skuffet og planeterne ikke står til at bringe noget ekstraordinært fantastisk med sig her.

Løve – Uge 20, 2019
3.6 (72%) 5 vote[s]

Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks