HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Ugens horoskop » Jomfru – Uge 20, 2019

Jomfru – Uge 20, 2019

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der vil være en, der står der nær, som har et råd, du skal bruge for at komme videre med noget, der er afgørende for dig. Det kan være dine forældre eller andre, der betyder noget for dig og kender dig godt. Det kan godt tage tid, at få det ud af dem, så hav tålmodighed. På tirsdag og onsdag vil praktiske opgaver styrke din begavelse, hvilket også opfattes som sexet og attraktivt af de fleste. Hvis du er single, kan du med fordel tage en speciel person med ud på en mere intellektuel date eller noget, der kræver at både vedkommende og du skal bruge de små grå. Tag den med ro over weekenden. Hvis du ikke gør det, kan du risikere at brænde sammen og miste motivationen i den kommende uge.

Jomfru – Uge 20, 2019
4 (80%) 4 vote[s]

Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks