Vædder – Juni 2021

Der er magi i luften! Og det vil allerede begynde at gøre sig bemærket omkring d. 10. Her vil Venus blæse din partnersektor baglæns helt indtil d. 6. næste måned. Så hold på hat og briller, der er intime eventyr i vente for dig. I denne periode har du mulighed for at nære dit forhold lidt ekstra og arbejde på at gøre båndet til din partner endnu stærkere. D. 21. sværmer Venus og Neptun tæt om hinanden, og dette kan give dig en endnu mere utrolig forbindelse med din partner, end den du i forvejen oplever. I vil svæve på lyserøde skyer!
Selvom måneden lover kærlighed og kildevand kan dette blive truet d. 17 og d. 25. Dine hjemmeforhold kan stille sig i vejen, men den bedste måde at undgå at falde ned af din lyserøde sky er ved at tage lidt væk med din partner eller lave noget i måske ikke plejer. Tag ud på et romantisk eventyr eller hop på en flyver i en weekend til et sted, I ikke har været før. Hvis du ikke er i et forhold, er der mulighed for at komme det i denne måned. Din date kan måske transformere sig til en kæreste, eller der kan dukke en mystisk flirt op ud af det blå. Din måned vil vise sig at være fuld af sensuelle overraskelser. D. 15. vil give dig klarhed, hvis du før manglede den. Venus og Saturn vil på dette tidspunkt i samhørighed give dig mulighed for at vide det, du har brug for om din partner.
Solformørkelsen efter d. 15. vil dumpe ned i dit 6. hus, og dette kan have betydning for din arbejdssituation. Du har nu mulighed for at få positive og anerkendende oplevelser på arbejdet. Hvis du er jobsøgende, er dette tidspunktet til at søge dine drømmejobs. Heldet er med dig!

Artiklen er sidst opdateret 14. juni 2021

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

Få dit daglige horoskop i din indbakke - gratis