Tvilling – Januar 2022

Du er næsten aldrig alene. Om det er fordi du er i selskab med mennesker eller med dine tanker, så er der altid nogen omkring dig.

Og i denne måned er det vigtigt at dyrke sammenhold og dit netværk. Det vil især gøre sig gældende i forhold til din karriere, men det vil også gælde dit privatliv.

Der har muligvis været noget drama på arbejdet, og det har virket kaotisk. Men Venus flytter ind i 6. hus, der repræsenterer karriere og arbejde d. 2., og dette vil skabe klarhed om, hvorfor der pludselig er sket så store ændringer i arbejdsdynamikken.

Med denne konstellation kan du se frem til, at der bliver ryddet gevaldigt ud, og du vil pludselig føle et nyt overskud og en glæde ved at dukke op på din arbejdsplads. Fantastisk!


I sidste måned flyttede den heldige planet Jupiter ind i dit 7. hus, der repræsenterer forpligtelse. Det gør, at dit netværk kun er kommet dig nærmere, og i det kommende år vil de mennesker du har skabt dine alliancer med, kun gøre dit liv bedre.

D. 7. kan være en forsmag på alt det gode i vente, da en nymåne skaber klarhed omkring dit forhold. Der er gode ting i vente, og hvis du for nylig har mødt en potentiel kæreste, kan nymånen være med til at skabe spændende fremgang på kærlighedsfronten. Måske tilmed i form af snak om at flytte sammen eller lignende.


Hvis du er i et fast forhold, vil denne måned kun bringe jer tættere på hinanden. Jeres forhold vil styrkes, og I vil mærke jeres bånd blive stærkere. D. 22. har forberedt en finansiel lektie til dig. Du får enten et tab eller en gevinst på denne dato. I begge tilfælde bør du ikke tage det ene eller det andet for tungt eller for let. Hvad end der er på færde vil det få indflydelse på dine planer for dette år.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam