Stenbuk – November 2021

Var der nogen, der sagde optur? Denne måned kommer dig tilgode med masser af osende vibrationer og lykke, og det kan du først og fremmest takke den smukke kærlighedsplanet Venus for. D. 2. rykker hun nemlig ind i dit tegn, og ovenpå en tid med stilstand på kærlighedsfronten er Venus igen klar til at udøve sin magi. F

aktisk kan du nyde godt af Venus’ tryllebindende energier helt frem til d. 7. i næste måned, så læn dig tilbage og nyd turen og lad din verden fortrylle af en dybere jordbundethed, selvsikkerhed og kærlighed.


Er du single, er der ingen tvivl om, at du vil efterlade et stort indtryk på én eller flere håbefulde bachelorer i denne måned – du behøver blot træde uden for døren. Er du derimod i et forhold, kan der være større forandringer i sigte, muligvis et frieri eller snak om børn. Hold især øje med perioden mellem d. 16. og d. 24., hvor Venus skaber forbindelser til Saturn og dernæst Neptun i din sektor for ægte kærlighed. Det er sandsynligt, at det eneste, du vil ønske dig på dette tidspunkt, er din eneste ene. Dejligere bliver det ikke!


På den professionelle front vil du i denne måned desuden opleve fremgang hvad angår din økonomi. Dette kan du blandt andet takke en gunstig nymåne i din sektor for indkomst for omkring d. 7.. Sammen med Jupiters lykkebringende energier vil det påvirke dig i en positiv retning hvad angår dine finanser. Du vil derfor opleve, hvordan penge strømmer lettere til dig i denne måned på trods af diverse dyre middage og andre udgifter.

På samme tid vil Merkur igen falde tilbage i sin normale bane efter at have ligget i retrograd i en periode. Dette vil hjælpe dig med at skabe mental klarhed over dit liv og dine drømme. Har du været involveret i en strid om rettigheder eller penge, vil der endelig komme ro på igen omkring d. 22., hvor fuldmånen træder ind i dit 9. hus for retslige anliggender. Alt i alt vil du gå ind i det nye år med fornyede kræfter og masser af muligheder.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam