Skorpion – November 2020

Kære ven. Nogle måneder kører det hele på skinner. Dette er dog ikke måneden, hvor alt bare vil flaske sig. Denne måned kalder på ekstra selvkærlighed for at undgå, at du bliver såret af dine omgivelser. Det vil faktisk starte d. 1., hvor fuldmånen vil være med til at påvirke dit humør, og du vil måske føle dig ekstra stresset og sårbar. Det bliver hårdt at fokusere på, hvad der er vigtigst, men her er et godt råd:
Det vigtigste er dig. Fuldmånen falder i dit 12. hus, som repræsenterer dit tilflugtssted, og det kan udmatte dig mentalt. Du får dog mulighed for at komme ud af din stressede tilstand omkring d. 17., hvor nymånen befrier dig fra din sårbare tilstand. Det er nu, det er tid til at slå til, hvis du har ventet på at gøre noget ved noget presserende. Hvad end dette er din kærlighedsstatus eller din sundhed, så grib chancen og gør en ende på den sårbare periode ved at gøre noget godt for dig selv. Dette er især en god chance for at gøre noget godt for din sundhed, idet nymånen d. 17. falder i din sundhedssektor.
Din situation i starten af måneden kan især skyldes familieproblemer. Det vil føles, som om alle hiver i dig fra alle sider, og det kan gøre dig ekstra frustreret. For at gøre det værre, er d. 22. ikke god for din kærlighed, idet Merkur gør en retrograd bevægelse i din sektor partnerskab. Dette kan betyde, at det kan føles komplet umuligt at tale med din partner. I kan komme til at misforstå hinanden og gnidninger vil trænge ind i jeres forhold. Det hele kan føles uoverskueligt ved udgangen af måneden, og du har måske lyst til at flygte fra det hele. Gør det. Kom lidt væk, og fokusér på dig. Omkring d. 31. vil du nok føle, at du har fået nok. Ved at fokusere på dig og dine følelser har du mulighed for at skærme dig fra omverdenen og få vendt situationen.

Artiklen er sidst opdateret 1. november 2020

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop