VIND ET FØDSELS- ELLER ÅRSHOROSKOP

Vi trækker hver måned lod om et gratis personligt fødsels- eller årshoroskop blandt dem der deltager. (værdi 235 kr.)

Skorpion – Marts 2021

I denne måned kommer du endnu mere i kontakt med en ny side af dig selv, som måske har ligget lidt stille på det seneste og først lige har åbenbaret sig i sidste måned. Med Jupiter i dit 12. hus for spiritualitet i sidste måned, er du nemlig ekstra modtagelig overfor din mavefornemmelser nu, og det kan komme til udtryk som en forfinet sårbarhed overfor selv ting omkring dig. For andre kan du virke overfølsom, men du er i virkeligheden ved at genfinde kontakten til en vigtig del af dig selv. Det kan blandt andet komme til udtryk i dit engagement i en humanitær organisation eller i naturen, som du opsøger mere i denne måned.
Heldigvis for dig er universet med dig på denne rejse ind i dit spirituelle indre. Dette kommer især til udtryk omkring nymånen d. 7., hvor du mærker en større samhørighed med folk omkring dig og hører din indre stemme tale tydeligere. Det kan føles uvant i starten, men det er helt naturligt. Med denne fornyede sansning udspringer en ny stemning omkring dine sociale relationer. Det betyder, at du i december vil føle dig mere til stede omkring dine venner og deraf hvile mere i dine relationer til andre. Du vil derfor opleve, at folk i højere grad betror sig til dig denne måned – og med god grund; du har nemlig svarene!
På kærlighedsfronten er der også gode nyheder. Din tilstedeværelse og selvsikkerhed skinner nemlig igennem, og det tiltrækker helt automatisk folk omkring dig. Er du ikke i et forhold, kan du derfor nyde godt af denne position. Er du derimod i et forhold, kan du i denne måned se frem til lange, dybe samtaler med din udkårne, som vil bringe jer tættere på hinanden. Med fuldmånen d. 22. vil der opstå en særlig situation i dit forhold, hvor følelserne får frit løb. Dette afløses af Mars, der d. 31. rykker ind i din sektor for hjem og familie, hvor han manifesterer disse forandringer. Måske du flytter sammen med din udkårne eller I beslutter jer for at renovere og gøre klar til et nyt kapitel sammen.

Artiklen er sidst opdateret 1. marts 2021

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

Få dit daglige horoskop i din indbakke - gratis