Løve – September 2021

Det bliver en romantisk måned for dig. Hvis du dater eller har et godt øje til en særlig person, vil der være romantiske højder i vente for dig efter d. 10. Du har stået i vejen for dit kærlighedsliv, men nu letter tågen og du kan se klart.

Alt hvad du har håbet på i dit kærlighedsliv vil være indenfor rækkevidde, og denne gang vil du ikke tøve med at lade dig overvælde af kærligheden. Du har fortjent dette, og du har ventet på det længe. Nu er det tid, og det har bygget sig op over lang tid. Forløsningen er lige om hjørnet!

D. 21. kolliderer Venus med Neptun, og dette skaber en fantastisk mulighed for dit spirende kærlighedsliv for at folde sig ud i fuldt flor. Hvis du har tid midt i din kærlighedsekstase, vil solformørkelsen kollidere med dit 11. hus, som repræsenterer drømme, håb og ønsker.

Dette galaktiske møde vil danne et direkte link til Uranus, som nu er i dit tegn. Måden hvorpå alle disse mødes i dit tegn vil give anledning til, at du kan stræbe efter noget, du har tænkt på og ønske længe.

En aspiration, der har ventet på at komme op til overfladen, har nu chancen for at bryde igennem! Grib chancen, du vil ikke fortryde det. Du vil måske føle, at du svømmer mod strømmen i slutningen af måneden, mere specifikt omkring d. 17.

Men det skal du ikke lade dig gå på af. Du har styrken til at flytte bjerge, og lidt modstand stopper dig ikke. Vær stærk gennem modstand, og du vil komme endnu stærkere ud på den anden side. Hvis du har tvivl om dine drømme og aspirationer, så fat mod!

De er ikke så fjollede som du måske gør dem til. Succesen ligger lige for dig, men det er kun dig der kan nå den.

Artiklen er sidst opdateret 1. september 2021

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop