Krebs – Oktober 2020

Denne måned har spændende ting i vente for dig, kære ven! Der lægges nemlig op til en interessant måned, idet en nymåne i dit 9. hus d. 7. repræsenterer udvidelse og præsenterer en mulighed, der kan gå i to retninger. Enten bruger du denne nye energi på at udvide din viden og jagter nye muligheder inden for uddannelse. Hvis ikke det er den vej, som din kosmiske energi tager dig, så kan den i stedet åbne dine øjne for den spirituelle verden. Hvis du d. 24. finder tarotkort og krystaller, ved du at nymånen måske har været på spil og hjulpet dig videre i din spirituelle rejse.

Efter d. 12. vil du føle, at der er noget, der trækker utålmodigt i dig. Merkur flytter ind i det samme område af dit tegn som nymånen. Merkur og Jupiter mødes i Skyttens tegn d. 21., og her er der linet op til en stor beslutning. Det handler om din fremtid, og du behøver ikke bekymre dig. Hvad end du beslutter dig for, vil det være en af de bedste beslutninger du nogensinde har truffet. Du er et varmt og generøst tegn, men i denne måned er der noget over dig, og din varme stråler endnu stærkere end normalt. Din glæde smitter, og denne måned lægger op til hyggelige stunder med familie og venner, især omkring d. 22., hvor fuldmånen skinner på dit liv og især på familiefronten.

Denne måned bliver også legendarisk! D. 31. besøger Mars, din regerende planet, dit tegn, og han går ikke stille med dørene. Der bliver lagt op til et episk år, hvor du kan berede dig på, at modgang vil falme i din nærhed, og du bliver klædt på i en kosmisk rustning, der kan klare alt, hvad der skulle komme din vej. Nyd året, og vid at du er et fantastisk sted i dit liv.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam