HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vandmanden – Juni 2017

Vandmanden – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

I denne måned er det vigtigt, du timer det hele til din fordel. Det er sandt, at lykken kommer til den der venter, men du bliver nødt til at tilpasse dine forventninger, når det kommer til forholdet mellem dig og din nye flamme.

D. 5. juni vil Venus gå ind i sfæren for romance og bliver der indtil d. 29. juni. Derefter, helt præcist d. 7. juni, vil nymånen skinne på lige præcis det romantiske område af dit liv. Mange faktorer peger på, at du kan finde kærligheden. Der er dog et enkelt problem. Mars styrer sfæren for aktivitet og begær og d. 17. juni bryder han sin normale bane. Dette betyder at du vil føle, at du mangler energi og dine mål og planer vil virke uoverskuelige. Du vil sandsynligvis føle at universet har trykket på pause-knappen, i det du forventede skulle blive en fantastisk og passioneret romance. Fortvivl ej! Husk på at Rom ikke blev bygget på én dag og det er der heller ikke andre vigtige ting i dit liv, der er blevet. Accepter de ting der udfordrer dig og husk på, at forsinkelse ikke er det samme som at blive afvist. Den 28. juni bryder Merker sin normale bane, hvilket kan have indflydelse på sfæren for arbejde. Derfor kan du blive nødt til at revidere nogle af dine opgaver mere end en gang.

Vandmanden – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her