HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vandmanden – januar 2018

Vandmanden – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For den sandhedssøgende Vandmand gør det godt at evaluere på det forgangne år, før du for alvor kan tage fat på det nye. Ikke kun for at blive klogere på tidligere fejltrin, men i den grad også for at notere dig de positive beslutninger, som har bragt glæde og velstand ind i dit liv i 2017. Din stille og eftertænksomme overgang fra det ene år til det andet kan på nogle mennesker virke overflødig, men du er ikke typen, der lytter til andre menneskers formanende holdninger, så hvorfor skulle du gøre det nu? Giv dig bare god tid til at færdiggøre det gamle kapitel, før du tager hul på det nye. Det vil du komme længst med.

En gavmild fuldmåne byder dig velkommen i det nye år d. 1. januar. Fuldmånens positive energi vil for alvor minde dig om den lærdom, du nu kan drage nytte af i andre aspekter af dit liv. Arbejdsmæssigt vil du opleve bedre resultater, større ros og potentielt flere penge mellem hænderne. Du vil samtidig mærke en forbedret evne til at udtrykke dig selv mere kreativt i dit arbejde. Du vil måske have en oplevelse af, at du går til højre, hvor andre går til venstre, men lad dig ikke påvirke. Andre kan i den grad tage ved lære af din udholdenhed og selvdisciplin – husk dog også at passe på dig selv. Nymånen i dit 12. hus for heling d. 16. januar signalerer tid til en pause, hvis du befinder dig i en situation, hvor du har presset dig selv for hårdt.

Januar måned handler dog ikke kun om arbejde og resultater for Vandmanden. kærlighedsplaneten Venus træder ind i dit tegn d. 17. januar og efterlader amoriner i luften, og med måneformørkelsen d. 31. januar er der for alvor lagt i ovnen til en fortryllende affære, der kan udvikle sig til et yderst givende forhold, hvis du er villig til at lade en anden person stjæle din dyrebare tid!

Vandmanden – januar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her