HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vandmanden – februar 2018

Vandmanden – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For den evigt generøse Vandmand er der glædelige nyheder på pengefronten i februar måned. Det skyldes, at kærlighedsplaneten Venus allerede d. 10. februar flytter ind i din sektor for indkomst, hvor hun vil påvirke dit indkomstflow helt ind i marts måned. Denne økonomiske transformation vil pleje dit forhold til penge og åbne op for nye og kreative måder at tjene penge på, især hvis du er selvstændig eller har en selvstændig hobbyvirksomhed. Læn dig tilbage og glæd dig over den overflod og harmoni Venus bringer med sig denne måned. Du har fortjent det!

 

På den personlige front sker der også ændringer i denne sidste vintermåned. Med en nylig måneformørkelse i din parforholdssektor d. 31. januar er der nye energistrømninger i dine nære relationer, som løber med din opmærksomhed. Måske du har taget springet og skal giftes og nu nyder suset og forelskelsen på ny eller på anden vis bundet dig åndeligt eller økonomisk til en ganske særlig person i dit liv. Uanset hvad, så bobler februar af positivitet og lykke for dig, Vandmand. Omfavn denne følelse af at flyde ovenpå og dyrk kærligheden, som gennemstrømmer dig netop nu. Den vil stabilisere dig og give dig indre ro, og det vil blive opfattet positivt af dig selv såvel som andre omkring dig, som automatisk vil føle sig tiltrukket af dit lys og din overskudsagtige energi.

 

En gunstig solformørkelse d. 15. februar vil desuden give dig muligheden for at vende blikket indad og lade op oven på nogle hektiske måneder med mange gøremål og sure pligter på jobbet. Udnyt denne mulighed for at slappe af, og vær ikke bleg for at gøre noget godt for dig selv i februar. Tag en alenedag med ro omkring dig og køb noget lækkert til dig selv. Du har i den grad fortjent det, og husk, at det er OK at sige nej engang imellem. Du vil du med garanti takke dig selv.

Vandmanden – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her