HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vandmanden – December 2017

Vandmanden – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der er ingen tvivl om, at december står i karrierens tegn for Vandmanden, som træder ind i årets sidste måned med en del tumult på hjemmefronten, hvorfor du naturligt retter dit fokus mod arbejdet. En stor hemmelighed eller et gammelt skænderi gnaver i dit parforhold til stor frustration for både dig og din partner, og det er om at holde tungen lige i munden for at holde julestemningen intakt. Fuldmånen d. 3. december kræver, at du træder varsomt og især hvis der er penge involveret.

 

En anden potentiel fare for dårlig kommunikation opstår, når Merkur bevæger sig i retrograd i din sektor for venskab fra d. 3.-22. december. Planetens i forvejen store betydning for kommunikation og netværk betyder med andre ord, at endnu et skænderi kan blusse op undervejs i julemåneden. Merkurs dvale kan dog også betyde, at en ven fra fortiden dukker op i dit liv påny.

 

Dit arbejdsliv vil derimod bære præg af planeten Mars, der bevæger sig igennem din sektor for karriere fra d. 6. december og frem til d. 26. januar 2018. Mars er din maskuline handlingsplanet, som sætter skub i tingene, når du har mest brug for det. Med hans tilstedeværelse vil du mærke ambitionerne stige i takt med, at arbejdet føles nemmere. Du kan du være sikker på, at det rykker på jobbet, og du vil måske endda få en særlig opgave, som giver dig højere status og/eller større synlighed i din branche. Går du med en iværksætter i maven, er det nu du skal gøre noget ved det!

Vandmanden – December 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her