HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vandmand – November, 2017

Vandmand – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For kort at give et resume af Vandmandens måned, er der 2 meget spændende punkter der gør sig gældende. Din bolig-situation ser ud til at stå foran store ændringer og så lader der til at være spændende muligheder inden for din job og karriere situation. Du bør virkelig have en finger på pulsen, og holde øje med hvordan du bedst muligt kan udnytte de potentialer kosmos byder dig!

Allerede fra d. 4. November begynder eventyret med en flot fuldmåne, en fuldmåne der falder lige omkring din sektor for hjem og familie. Taget din nuværende situation i betragtning, vil dette gunstige kosmiske potentiale selvfølgelig være relateret til dette, men muligheder det er der! Måske er det blot en redekorering eller et mindre renoveringsprojekt, men det kan også være, at du er ved at investere i land eller købe nyt hus eller lejlighed. Du bør selvfølgelig træde varsomt og bruge din fornuftige sans, men du kan med rette være modig og kaste dig ud i det. Planeterne vil dig det bedste og kommer i hvert fald ikke i vejen for dig. Du skal måske forhandle, hvilket vil være til din fordel, du har energien, charmen og kosmos på din side. Der er også muligheder for spændende nyheder på familiefronten med denne kosmiske konstellation, måske er der en familie-forøgelse på vej eller et bryllup der står for døren?

På karrierefronten begynder der en udvikling fra omkring d. 7. November og efter d. 13. tager tingene virkelig fart. Der opbygger sig en fantastisk energi, som du kan høste og udnytte til at skabe de forandringer du længe har ønsket dig. Venus tilslutter sig Jupiters position i denne periode og i relation til karriere og job, kan du ikke befinde dig en mere gunstig og heldig position! Du bør gå forrest og være modig og stolt, du kan næsten ikke fejle. Lad dine chefer vide at du har ideer og vil frem i verden, du vil imponere og skabe de resultater du længes efter. Allerede d. 16. Ser det ud til, at det kan udmyndige sig til en form for økonomisk gevinst, måske er der en bonus på vej eller en anden form for gevinst.

Overvejer du helt store beslutninger omkring arbejde og karriere, vil du fx sige op, stille ufravigelige krav til ledelsen eller måske starte dit helt eget op, så bør du vente til efter d. 18. November. Her fremkommer en smuk ny måne og det vil toppe din kosmiske position. Du vil ikke blot have energi, held og drive, men den nye måne giver dig også indsigt og overblik til træffe de helt rigtige beslutninger for dig!

Vandmand – November, 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her