HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vandmand – Januar, 2017

Vandmand – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Du kan som vandmand se frem til at starte 2017 med positiv finansiel fremgang: Dette kan ligeledes være det ideelle tidspunks at søge nye eller ekstra indtægtskilder. Eftersom dette er en god start på året, kan det give dig mod på at modtage penge for ydelser, som du tidligere har ydet gratis. Du har muligvis troet at folk ikke ville betale for disse ydelser, men dette kan være måneden hvor det viser sig, at du har taget fejl. Arbejde der tidligere har været frivilligt, kan gå hen og blive en ny indtægtskilde.

Det kan også være en fordel at bede chefen om en lønforhøjelse netop nu. Det er tiden hvor du skal bruge og udnytte dine kreative talenter og se hvordan du bedst muligt kan få udbytte ud af dem. Mens du har travlt med at forvandle dine talenter til guld, så er en af dine kollegaer eller medarbejdere ved at koge over i al hemmelighed. Dette kan skyldes jalousi, men også skylde at han eller hun føler sig forbigået. Du kan forvente at høre nærmere om et eventuelt problem, omkring den 12. Januar. Du må bestræbe dig på ikke at komme med udbrud eller komme med grimme udbrud i affekt, da du vil komme til at fortryde dette på et senere tidspunkt.

Med den nye måne i dit tegn den 27. Januar, vil måneden ende godt for dig og du kan forvente nye begyndelser, frisk start, på flere områder af dit liv.

Vandmand – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her