HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vandmand – April 2018

Vandmand – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

April får en skæv start takket være Merkurs retrograde bevægelse på himlen i begyndelsen af måneden. For den intellektuelle og originale Vandmand byder Merkurs tilbagegående bevægelse på en følelse af rastløshed og uro, som kan komme til at stå i vejen for vigtige beslutninger omkring økonomi og arbejde. Prøv ikke at gennemtving din kreativitet, kære Vandmand. Det vil kun pine dig endnu mere. Kan du udskyde beslutningstagningen til d. 15., hvor Merkur atter vender tilbage til din normale bane, så gør det, især hvis det handler om penge.

 

Efter d. 15. april vil du opleve, at tingene igen glider nemmere. Det kan mærkes på dit humør, at du ikke længere er presset ind i et hamsterhjul, du ikke hører hjemme i. Nyd friheden og den positive energi. Begge dele vil få stor betydning for dit arbejdsliv, og en forfremmelse kan være lige om hjørnet, hvis du er heldig. Samme dag som Merkur vender, vil en smuk nymåne oplyse din sektor for beskeder, stærkt påvirket af den oprørske Uranus. Skøre idéer kan opstå, men lad dig ikke narre – én af dem kan meget vel gå hen og blive ganske succesfuld, hvis du tør løbe med den.

 

På kærlighedsfronten kan du efter d. 15. april glæde dig til masser af intimitet og nærhed. En særlig person, du har haft et godt øje til, vil endelig bryde stilheden, som vil gøre luften tyk af amoriner. Er du single, kan denne person ende med at blive din eneste ene, når kærlighedsplaneten Venus bevæger sig gennem din sektor for romance fra d. 25. april til d. 19. maj. Endelig vil en frodig fuldmåne oplyse dit tegn i slutningen af måneden, en begivenhed, som vil bringe stor opmærksomhed og ros din vej. Udnyt dette gunstige tidspunkt til at træde frem i rampelyset. Du fortjener det!

Vandmand – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her