HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vægten – Juni 2017

Vægten – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Hvis du er single og møder en ny interessant person denne måned, bør du tage den med ro. D. 17. juni vil Mars bryde sin akse i din romantiske sfære. Som resultat af dette, kan du møde nogle bump på vejen, der sænker hastigheden i dit kærlighedsliv. Men du skal ikke være bange. I stedet for bør du se dette som en mulighed for at lære din udkårne bedre at kende.

Undgå at have forventninger og overvej nøje, om du skal vente med at indgå et seksuelt forhold til efter d. 29. juni. Årsagen er, at Mars er herrer over lysten og begæret, så hvis du indleder et nyt seksuelt forhold, vil du i løbet af Mars’ retrograde, ikke være i stand til at præstere på lige så højt seksuelt niveau som sædvanligt. Spar dig selv denne hovedpine og stil dig tilfreds med tanken om, at en stille og rolig tilgang kan give belønninger i det lange løb.

Har du børn, er det muligt at du og et af dine børn, skal gennem en svær periode i løbet af denne måned. Er der uløste konflikter, er det oplagt at løse disse nu. Glem alt om stolthed og arbejde, så du kan arbejde på dit forhold til dine børn. De er trods alt en afspejling af dig selv.

Vægten – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her