HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vægten – januar 2018

Vægten – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du starter din 2018 med et karrierebrag! En fuldmåne d. 1 januar, på toppen af dit tegn, vil trække dit fokus mod dit professionelle liv. Kunne det være et nyt job? En forfremmelse? Eller en økonomisk overraskelse? Dette kommer sig også af, at du har lagt en masse hårdt arbejde i dit professionelle liv i den seneste tid. Alt dit hårde arbejde vil helt bestemt kunne betale sig, og nu er tiden inde til at du får den belønning du har arbejdet så hårdt for. Du vil derudover føle, at dine ansatte eller dine kollegaer er mennesker, som du kan stole på, og du vil føle dig værdsat af dem omkring dig.

Selvom alt dette er super og giver dig blod på tanden, kan dit hjemmeliv dog trække i den anden retning. Du må ikke lade dette ske! Det kan sagtens undgås. Det bliver lidt hårdt at balancere de positive følelser med de negative, men lad dig ikke overrumple! Du kan skabe balance, selvom dit hjemmeliv måske føles som en klods om benet i din glædesrus. Men kæmp for at finde en balance, og du vil klare det.

D. 16. januar kommer nymånen dig til hjælp. Dette kan vise sig i form af en samtale, eller en løsning på problemer der har udgjort den fornævnte ubalance. Din partner kan have svært ved at forstå dig, og du er muligvis nødt til at arbejde lidt ekstra for at få dine løsninger igennem, men ved at minde hinanden om, at i er voksne mennesker og i ved hjælp af samarbejde kan skabe balance. Hvis du er single, har romancen mulighed for at spire, da du efter 17. januar, får mulighed for at udforske dine mere romantiske sider, da Venus ankommer ved dit 5. hus, og så står den ellers på romantik for alle pengene!

Vægten – januar 2018
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her