HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vægten – December 2017

Vægten – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Vægtens december er præget af store omvæltninger og et øget fokus på dine indre værdier og mål. Du prioriterer alenetid i julemåneden og værdsætter ro til at gå ind i dine tanker for at blive klogere på dig selv og dine behov. Det skyldes, at Merkur allerede fra d. 3. december går i retrograd i din sektor for meddelelser. Sammen med planetens i forvejen store indflydelse på kommunikation og netværk betyder det, at du får rig mulighed for at styrke din evne til at udtrykke dig – hvis blot du lytter til dig selv.

 

Merkurs dvaletilstand signalerer på mange måder en tilsvarende dvale hos vægten, men du står ikke stille. Du værdsætter derimod den indre rejse, du er på, og det alene er noget, som skaber stor fremdrift rent personligt. Det er nu du skal turde give slip på gamle mønstre og handle ud fra lyst! Det gælder både i dine venskaber, hvor det er OK at acceptere, at man er vokset fra hinanden, til arbejdet, hvor du kan opnå større tilfredsstillelse i det daglige, hvis du tør bryde med rutinen. Særligt d. 18. december vil få stor betydning for dig, når fuldmånen ligeledes lyser op i din sektor for meddelelser og giver dig det nødvendige skub til at tage et spring, du længe har ventet på.

 

Umiddelbart efter fuldmånen vil Saturn også træde ind i dit tegn, hvor planeten specifikt vil få betydning for din sektor for hjem og familie helt frem til december 2020. En større ansvarsfølelse vil dukke op sammen med denne nye konstellation, og du kan opleve, hvordan andre kommer til dig som en naturlig forlængelse af din nye rolle som den, der passer på og drager omsorg.

Vægten – December 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her