HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vægten – April 2018

Vægten – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Foråret er kommet, og du er klar til at erobre årstiden med alt, hvad du har i dig. Desværre vil du i begyndelsen af måneden kunne opleve at være alene med din gejst og dit gåpåmod, og din sprudlende energi kan af samme grund gå hen og føles som en hæmsko for at få ting gjort. Et godt tip: Tag en dyb indånding og fokusér din energi på én ting ad gangen. På den måde vil du ikke ende med at gå i cirkler.

D 2. april vil Mars og Saturn mødes i dit 4. hus for hjem og familie. Samtidig vil Merkur gå i retrograd i din sektor for partnerskaber. Påvirket af Mars’ maskuline energi vil konstellationen påvirke dig kraftigt i begyndelsen af måneden, måske på en negativ måde, som kan få betydning for dine familiære relationer. Et skænderi med din partner eller dine børn, hvis du er forælder, kan være under opsejling. Prøv ikke at stritte imod men lyt til deres ønsker og behov og se, om det er muligt at mødes på midten, men vær heller ikke bange for at sige din mening. Det vil bringe dig sikkert ud af stormvejret.

 

Efter d. 15. april vil du få medvind af en frodig nymåne, som vil sende positive vibrationer din vej.  På samme tid som fuldmånen oplyser din sektor for forhold vil Merkur igen vende tilbage til rette kurs, og her vil du for alvor mærke, at tingene begynder at glide på skinner. Sammen med din partner vil du atter kunne mærke ro og varme i sjælen, og din rastløshed vil aftage i takt med, at der på hjemmefronten begynder at være stabilitet og balance. Dette vil potentielt kunne puste fornyet liv i kærligheden, som vil toppe mellem d. 24. og 26. april – glæd dig. Økonomien vil være med jer, hvis I i kærlighedens navn beslutter jer for en spontan, romantisk getaway sammen.

Vægten – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her