HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vægt – November, 2017

Vægt – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du er muligvis nærmest sukkersød kære Vægt, men i denne måned vil du også være helt utroligt kraftfuld! Dette skyldes, at du hele måneden kan nyde fordelene ved at have Mars i dit tegn. Mars er planeten der tilfører os selvsikkerhed  og en opløftet ro. Det vil give dig overskud til at søge og modtage sparring, indenfor områder der er vigtige for dig, hvad enten det gælder partnerskab eller er arbejdsrelateret. Indtil 9. december har du kæmpe fordel af denne selvsikkerhed, der giver dig lyst og gåpåmod til at kæmpe for hvad du tror på. Dette på en måde, som ikke kan blive ignorere. Din energi er kraftfuld, samtidig med at der nærmest er noget krigerisk over dig. Ikke at du er vild og voldsom, men nærmere en fredelig kriger med et stort overblik, som passer på sig selv og omgivelserne, uden det bliver blodigt. Brug denne status til at bevæge dig fremad mod målet, uanset om det er på det personlige eller karrieremæssige plan.

Den 17. november vil du opleve, at du har bemærkelsesværdigt mod i dine ord, såvel som i dine handlinger. Netop den dag, kan du virkelig have en indflydelse på fremtiden. Det er måske her du skal sende ansøgninger, anmodninger eller betydningsfulde breve. Hvis du har nogen form for kommunikationsrelaterede mål, så er det nu, at ordene er i din magt. Den eneste dag i denne måned, hvor du skal overveje at skrue ned for din yndefulde selvsikkerhed, vil være den 19. november, når Mars og Pluto mødes. Enhver hjemlig situation som har gået dig på, kan virkelig få dit bæger til at flyde over denne dag. Du har ikke brug for den slags stress i dit liv, så tag et dybt åndedræt og lad det passere.

Hvad angår dine økonomiske udsigter, så ser de helt forbløffende godt ud i hele denne måneden. Det skyldes, at  Venus og Jupiter – de to heldige planeter i dit stjernetegn – sammen vil bevæge sig gennem din arbejdsindkomst sektor , hvor alt vil gå op i en højere enhed den 13. november. Forvent positive nyheder om penge, hvilket kan være grundet kontanter der kommer din vej, eller muligheden for flere penge gennem en anden indtægtskilde. Du vil virkelig komme til at flytte økonomiske bjerge omkring Nymånen den 18. november. Det er nu du kan tilnærme dig chefen for at bede om flere penge i lønningsposen, eller hæve dine satser, hvis du er selvstændig. Ingen kan sige nej til dine anmodninger denne måned!

Vægt – November, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her