HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vægt – Januar, 2017

Vægt – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

I denne måned kan du forvente at smile mere på kontoret, da humøret vi være i top.

Dette kan du takke Venus for. Selv hvis du ikke tidligere har været udpræget tilfreds på arbejdspladsen, vil der fra 3. Januar til 3. Februar være en periode hvor du kan nyde en fase med ekstra harmoni. Dette kan give dig en glæde og tilfredshed på arbejdet, som du ikke har haft længe. Dette kan lede til, at nogle arbejdsopgaver bliver lettere og samarbejdet med kollegaer glider bedre. En anden mulighed kan være at denne harmoni fører til gnister mellem dig og en kollega. Det kan eventuelt være noget der har ligget i luften gennem længere tid, som i nu beslutter at gøre noget ved. En ny måne understøtter kærligheden fra den 27. Januar, så her er der mulighed for at finde lidt romantik, hvad enten det er med en ny eller allerede eksisterende partner.

Når det gælder karrieren skal du dog være på vagt. En fuldmåne den 12. Januar kan gøre dig sårbar overfor chefers dårlige humør eller mangel på forståelse. Du skal passe på ikke at blive fanget i krydsilden, såfremt der er andre der ikke oplever den samme harmoni som dig og dermed har skænderier. Hvis du er virksomhedsejer, så må du udvise stor tolerance, specielt hvis du har en partner der ikke er i ro med sig selv.

Fuldmånen kan skabe lidt splid i familien, hvad enten det er med ægtefællen, børn eller dine forældre. Her vil det være svært for dig at forholde dig neutral, men gør dit bedste, så løser situationen sig.

Vægt – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her