HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædderen – januar 2018

Vædderen – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Vædder, din januar starter med en omfattende refleksion over dit liv. En fuldmåne i dit 4. hus, der har betydning for dit hjem og din bekvemmelighed vil d. 1. januar, få dig til at indse, at du har styrken til at få dig selv til at opleve fornyet sikkerhed og lykke i dig selv.

Denne indsigt kan formå at sende dig ud på en personlig rejse ind i dig selv og give dig en ny indsigt i din personlige styrke. Selvom du som Vædder er stærk og uafhængig af andre, og at du altid kan håndtere problemer med overvældende styrke, så har det ikke altid været nemt. Du har nok oplevet, at dit liv har været en konstant strøm af forandring siden 2011, da Uranus gik ind i din livsbane og skabte ravage, især i dine forhold og alt du troede på, kunne du pludselig stille spørgsmål ved. Du har dog lært af dette, og er kommet stærkere ud end nogensinde før. Din grundvold er blevet rystet, men du har overtaget og din karakter er stærk og urokkelig. Dette vil du især få glæde af i 2018, og du vil mærke hvordan Uranus endelig har ladet din energi få vinger.

Hvis du stadig er i tvivl om hvordan du skal bruge den nye energi, kan nymånen d. 16. januar, måske være behjælpelig. Nymånen vil være i stand til at hjælpe dig med at realisere dine ideer, og du vil være i stand til at skabe fantastiske resultater, i dit liv, på arbejdet eller i uddannelse.  Dette er også tidspunktet hvor du skal igangsætte dine ideer. Har du længe villet realisere ideer som nyt job, nyt hjem eller tage det næste skridt med din partner, er tiden endelig moden. Sæt dig ikke begrænsninger og begræns din skepsis når universet rækker dig en hånd, og lad dig overvælde af nymånens magi!

Vædderen – januar 2018
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her