HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædderen – februar 2018

Vædderen – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Det bliver en romantisk februar for dig. Hvis du dater eller har et godt øje til en særlig person, vil der være romantiske højder i vente for dig efter d. 10. februar. Du har stået i vejen for dit kærlighedsliv, men nu letter tågen og du kan se klart. Alt hvad du har håbet på i dit kærlighedsliv vil være indenfor rækkevidde, og denne gang vil du ikke tøve med at lade dig overvælde af kærligheden. Du har fortjent dette, og du har ventet på det længe. Nu er det tid, og det har bygget sig op over lang tid. Forløsningen er lige om hjørnet!

D. 21. februar kolliderer Venus med Neptun, og dette skaber en fantastisk mulighed for dit spirende kærlighedsliv for at folde sig ud i fuldt flor. Hvis du har tid midt i din kærlighedsekstase, vil solformørkelsen d. 15. februar, kollidere med dit 11. hus, som repræsenterer drømme, håb og ønsker. Dette galaktiske møde vil danne et direkte link til Uranus, som nu er i dit tegn. Måden hvorpå alle disse mødes i dit tegn vil give anledning til, at du kan stræbe efter noget, du har tænkt på og ønske længe.

En aspiration, der har ventet på at komme op til overfladen, har nu chancen for at bryde igennem! Grib chancen, du vil ikke fortryde det. Du vil måske føle, at du svømmer mod strømmen i slutningen af februar, mere specifikt omkring d. 17. Men det skal du ikke lade dig gå på af. Du har styrken til at flytte bjerge, og lidt modstand stopper dig ikke. Vær stærk gennem modstand, og du vil komme endnu stærkere ud på den anden side. Hvis du har tvivl om dine drømme og aspirationer, så fat mod! De er ikke så fjollede som du måske gør dem til. Succesen ligger lige for dig, men det er kun dig der kan nå den.

Vædderen – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her