HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædderen – februar 2018

Vædderen – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For den ambitiøse Stenbuk byder februar på en stor chance for at træde frem med et skjult talent. Det kan for eksempel være, at du har arbejdet på en bog, en idé til et nyt produkt eller planlagt at starte din helt egen virksomhed, som du langt om længe er klar til at vise frem for omverdenen. Mulighederne er mange, og de  begynder allerede at vise sig omkring d. 6. februar. Her vil kærlighedsplaneten Venus nemlig være i perfekt vinkel til Uranus, som er planeten for overraskelser. Denne unikke konstellation baner med andre ord vejen for succes, så snyd ikke dig selv for denne enestående mulighed for at lade dit lys skinne mere end nogensinde før – tiden er inde til at vise, hvad du er værd!

 

Med Venus i din sektor for indkomst og Uranus i dit huslige 4. hus er der samtidig gode chancer for at tjene penge på fast ejendom. Undersøg dine muligheder og slå til, hvis du får et godt tilbud. Med solformørkelsen d. 15. februar vil dit indkomstflow blive styrket, og det betyder, at du for en stund vil mærke, hvordan penge kommer til dig uden de store anstrengelser. Måske du får en generøs lønforhøjelse eller opdager, at du kan tjene på noget, du alligevel ikke bruger derhjemme? Udnyt alle dine muligheder for at tjene lidt ekstra men pas på, for pengene kan hurtigt forsvinde igen, hvis du ikke passer på.

 

Februar måned byder også på gunstige samarbejder, som vil forbedre dit forhold til nogle af de mere kedelige arbejdsopgaver, som du pludselig vil finde glæde i ved at løse dem på nye måder. Hold især øje med d. 10. februar, hvor en særlig person vil gøre tilværelsen lidt sjovere på jobbet. Er du single, kan dette samarbejde udvikle sig til mere end blot en professionel forbindelse. Er du derimod i et fast forhold, vil der være mulighed for et romantisk getaway omkring d. 21., hvor du får muligheden for at trække stikket i et par dage.

Vædderen – februar 2018
2 (40%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her