HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædderen – December 2017

Vædderen – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Selvom det har været svært i starten af måneden, må du ikke tabe modet. Mange spændende ting vil ske i løbet af de næste par måneder, men du må ud af den onde cirkel du befinder dig i, før du for alvor kan nyde frugterne af den gode energi, der kommer din vej.

Fuldmånen d. 3 december sker midt i dit kommunikationscenter. Samtidig foretager Merkur, som også står for kommunikation og netværk, en retrograd bevægelse, hvilket kan lave rav i din kommunikation med andre. Du er måske blevet narret af en du kender, eller måske har du narret dig selv i lang tid. Hvad end det er, vil åbenbaringen komme til at fylde meget i dine tanker og informationen svær at sluge. Et vigtigt tip: Lad være med at slå dig selv oven i hovedet.

I mellemtiden har du planeten Mars at støtte dig op ad. Din herskende planet vil d. 9. december bevæge sig ind i dit 8. hus for dyb styrke og transformation, og du vil få fornyet styrke til at komme videre. Nye karrieremuligheder kan være på vej. Endelig vil Saturn, som repræsenterer læring, autoritet og disciplin, bevæge sig ind i dit 10. hus for omdømme og status d. 19. december, hvor han vil være indtil december 2020. Hvis du ikke lader dit ego tage overhånd, kan du nå ufattelige højder i din professionelle karriere. Næste stop: succes!

Vædderen – December 2017
4 (80%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her