HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædderen – April 2018

Vædderen – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

April vil for den åbenhjertige Vædder blive en ambivalent affære. D. 2. april mødes Saturn og Mars i din sektor for karriere, og dette kan påvirke din effektivitet på arbejdet. Din chef eller en anden vigtig person i dit arbejdsliv vil påvirke dig negativt i denne periode, og det vil have en mærkbar effekt på dit humør. I det stille kan du komme til at tænke dit om denne person, men på ydersiden vil du fremstå kølig og koncentreret. Vær dog forberedt på, at der kan opstå et kollaps i kommunikationen d. 4. april. Frustration og vrede vil være fremtrædende følelser hos dig i denne tid, og det kan være svært at lægge låg på din irritation, når først du har vist den én gang.

I stedet for at fare i flint, skal du prøve at se det positive i situationen. I  dette tilfælde ønsker universet, at du ser indad og forholder dig til din nuværende situation på din arbejdsplads. Efter kommunikationsbarrieren i starten af april kan du se frem til nymånen, som lander i dit tegn d. 15. I relation til dette vil Uranus og Pluto lave en kosmisk påvirkning, som i dit tilfælde betyder en enorm energi, der pludselig skyller ind over dig. Du kan slet ikke vente med at udleve dine ideer, koste hvad det koste vil! Merkur og Vædderen vil på denne tid også vende i samme retning, hvilket kun vil styrke din beslutsomhed. Dit sind vil føles lettere og dine planer føles overkommelige. Et lille bump på vejen i starten af din måned har intet på dig nu.

En super dag for dig, hvor du virkelig vil mærke de kosmiske kræfter strømme i dine årer, er d. 25. april, hvor Mars og Pluto ankommer til din karrieresektor og flytter den negative energi, der fortsat måtte hænge her. På denne dag har du stor mulighed for succes, så grib dagen!

Vædderen – April 2018
4.5 (90%) 2 votes

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her