HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædder – November, 2017

Vædder – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

November måned er som bekendt kendetegnet ved begyndende julefeber og tilløb til gaveræs, og det kan give store økonomiske bekymringer for enhver, der fejrer Kristi fødsel. For Vædderen vil november måned i år dog betyde stor økonomisk selvsikkerhed og overskud. Det skyldes blandt andet fuldmånen, som i begyndelsen af måneden, nemlig d. 4 november, påvirker din sektor for indtægter og spreder positiv energi på pengefronten. Dermed starter måneden ud med et solidt økonomisk baghjul, som også vil kunne mærkes på humøret – du skal blot tro på det.

 

Netop tro er et vigtigt kodeord for Vædderen denne måned.Sammen med Neptuns placering i dit 12. hus for spiritualitet baner fuldmånen i begyndelsen af november nemlig vejen for store økonomiske muligheder, som kan blive en realitet, hvis du åbner dit sind og tillader pengene at strømme til dig. Tænk ikke “Jeg ville ønske, at jeg havde flere penge”, men nærmere “Jeg glæder mig over de penge, jeg har”. Det handler om at frigøre dig fra de negative tankemønstre og virkelig tro på, at overflod vil komme til dig. Hold øje med finanserne på den anden side af d. 18 november, hvor tiden er moden til en bonus på jobbet, en ny, stor kunde eller en anden positiv nyhed på pengefronten.

 

Når vejen er banet for økonomisk frihed, vil det samtidig hurtigt være til at mærke i andre aspekter af dit liv. Er du i et fast forhold, vil du opleve, hvordan kærligheden blomstrer påny, og dit overskud smitte af på din partner. En fælles beslutning om alenetid og knald på romantikken kan meget vel være undervejs i november måned. Er du single, vil andre mennesker sværme om dig i håb om at få en flig af dit gode humør og positive energi. Glem ikke at nyde det!

Vædder – November, 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her