HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædder – Juni 2017

Vædder – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Denne måned bliver fyldt med gode oplevelser på nogle områder og frustrerende på andre. Hvis der er noget i din kommunikation, du har behov for at arbejde med, vil du opleve ekstraordinær støtte indtil d. 17. juni. Den 5. juni bevæger Venus sig ind i sfæren for budskaber og en nymåne vil opstå d. 7. juni.

Dette gør det til det bedste tidspunkt at begynde at tænke på et nyt skrive-projekt, eller at underskrive en form for aftale. Men du skal handle hurtigt. Mars, herskeren af dit tredje hus for kommunikation og dialog, vil bryde sin bane. Derefter vil Merkur, herskeren af kommunikation, dreje modsat sin egen akse i sfæren for hjem og familie. Som du sikkert kan fornemme, er timingen altafgørende, når det kommer til kommunikation og dialog.

En af de ting du måske ligger mærke til efter d. 17. juni er, at dine søskende og dig, oplever en højere grad af udfordring i jeres kommunikation end i plejer. Du skal ikke hænge dig i det, for det er i virkeligheden ikke særlig vigtigt. Husk at lade tvivlen komme din bror eller søster til gode. Mars vil faktisk også bryde sin bane i sfæren for venskab, så det er muligt, at du og en ven vil skulle bruge en pause fra hinanden, hvor i kan køle af, da jeres venskab har været for intenst på det seneste. Derudover vil en fuldmåne falde i din sfære for karriere. Dette vil ske d. 22. juni, hvor du måske kommer i centrum for en velfortjent belønning, for det du har opnået i din karriere.

Vædder – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her