HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Vædder – Januar, 2017

Vædder – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Din begyndelse på det nye år vil føles som en forandring i dit indre væsen, men du skal ikke være bekymret for denne forandring. Den er et vigtigt led i at finde dig selv og gøre dig i stand til at udleve dine ønsker og drømme for din fremtid, se det som en nødvendighed og prøv ikke at bekæmpe du udfordringer du vil opleve. Allerede d. 8. Januar indtræder Merkur din sfære for Selvindsigt og Personlig udvikling, så her vil du begynde at opnå et mere klart syn på fremtiden. Du er på vej i den rigtige retning og 2017 kan blive starten på dit nye liv.
Fuldmånen fremtræder kort efter, nærmere d. 12. Januar og dit hjemlige og familie-liv vil formentlig blive sat på en hård prøve. Det nye år byder på mange nye tanker hos de nærmeste omkring dig og det kan skabe store og svære konflikter. Du vil nemt finde dig selv midt i en konflikt der kan udvilke sig i en skidt retning. Gør hvad du kan for at anerkende dine medmenneskers forskellige følelser og sæt dit overskud forrest. Måske skulle du overveje at slukke for telefonen og lade din online netværk hvile for en periode, det kan også være at du skulle koble helt af med en rejse væk fra det hele, det vil formentlig sætte dig i stand til bedre at kunne overskueudfordringer i familielivet. Hvis du har en partner vil det måske være en mulighed for samtidig at pleje jeres forhold efter en travl december. Den nye måne kommer til syne i din sfære for Venskaber d. 27. Januar og det vil åbne op for spændende og anderledes bekendtskaber. Lige efter, d. 28. Januar passerer Mars ind i dit tegn hvilket yderligere vil give dig overskud og krafter til at overkomme enhver forhindring, du vil træde ind i Februar fuld af styrke og energi og dette vil vedblive dig helt frem til d. 9. Marts.

Vædder – Januar, 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her