Vædder – August 2019

For den vilde og eventyrlystne Vædder er der i August først og fremmest mulighed for at geare ned og finde den indre balance. Hjemmet og familien kalder i August, og hvis du mærker efter, vil du måske indse, at du har brug for denne tid til at hvile og regenerere. Med alt det, du har haft om ørerne den seneste tid, er der ikke noget at sige til, at du har brug for at tage den med ro for en stund!

 

Kærlighedsplaneten Venus glider ind i dit 4. hus d. 10. August, hvor hun vil forblive indtil d. 6. August. Venus’ tilstedeværelse vil løsne op i anspændte forhold og gøre kommunikationen med venner og familie nemmere. Har du særligt betændte forhold eller nedslidte venskaber, som trænger til en kærlig hånd, er det nu, du har muligheden for at løse gamle konflikter og misforståelser – men tag kun den del, du kan overskue og lad resten glide ud, hvis du kan mærke, at tiden er inde til at give slip.

 

Med Venus i vædderens tegn vil du få lettere ved at mærke, hvad der virkelig betyder noget, og hvad du bør give slip på. Det betyder også, at du lettere vil flyde med strømmen og slippe kontrollen med ting og personer i din hverdag, som du tidligere har følt behov for at styre. D. 17. August vil Mars støde på Neptun i dit 4. hus og på kraftfuldeste vis illustrere, hvordan nogle ting ganske enkelt ikke lader sig styre. Hav tiltro til, at du flyder det rette sted hen! Når du accepterer tingenes tilstand, vil du også have lettere ved at engagere dig i dit arbejde, hvor motivationen i et stykke tid har ligget på et lille sted. En fantastisk solformørkelse i din beskedsektor d. 15. August vil vende op og ned på dette, især hvis du arbejder med kommunikation, undervisning eller salg. Glæd dig en frisk, ny start!

Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks