HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tyren – Juni 2017

Tyren – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du vil højst sandsynligt få et finansielt boost i begyndelsen af denne måned. Den 5. juni vil Venus bevæge sig gennem din sfære for indkomst. Denne ændring vil øge din selvtillid og hjælpe dig med at udvikle og fortælle om dine talenter. Som et resultat af dette er det muligt, at din iværksætter-side kommer frem i dig.

Den 7. juni vil en nymåne i sfæren for indkomst forstærke potentialet for yderligere indtægter. Du skal dog være opmærksom på, at når Mars d. 17. juni bryder sin normale kurs i din sfære for karriere, kan du blive tvunget til at genoverveje din tilgang til at nå dine økonomiske mål. Når det kommer til din profession, indikerer Mars’ ændrede bane også, at der er noget med et fantastisk potentiale, der ligger og ulmer. Ikke desto mindre er timingen der ikke helt til, at du bør gribe chancen. Vent indtil d. 29. juni med at søsætte dine iværksætterplaner og brug i stedet denne måned til at kultivere de talenter, der kan ende med at gøre det til en succes. Merkur vil bryde sin bane fra d. 28. maj til d. 22. juni, hvilket bekræfter at det er en god ide at vente. Dette er ikke den rette tid til at underskrive kontrakter eller træffe nye beslutninger. Du føler dig måske klar til noget nyt, men i sidste ende bliver du nødt til at tage det roligt, for at kunne finde den rette vej, til at nå dine mål.

Tyren – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her