HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tyren – februar 2018

Tyren – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Venus flytter ind i dit 11. hus, der repræsenterer venskab, efter d. 10. februar. Dette betyder nye eventyr og oplevelser med dine venner. Det kan også betyde, at nye mystiske venskaber kan dukke op. Folk du ikke troede du havde noget tilfælles med, kan pludselig få en helt ny betydning for dig. Dette vil fortsætte helt indtil d. 6. marts, så hvis du har en klub, klasse, eller anden fritidsaktivitet i tankerne, så lad dig endelig ikke stoppe! Deltag, og nye venner og bekendtskaber vil gøre sig gældende i dit liv. En anden mulighed er, at en af dine tætte venner vil hjælpe dig med at opnå en drøm, du har haft længe. Du har ubetinget kærlighed tilgængeligt hos dine venner. Brug den, den vil gøre dig godt, og du vil trives som aldrig før.

Hvis du er single, åbner dette en mulighed for, at du møder din nye sjæleven gennem en af dine venner. Eller måske vil en ven præsentere sig som en romantisk mulighed. Lad dig ikke overraske, hvis romancen tager fart! Februar er en måned, hvor du føler dig tættere med dem du elsker, og det er derfor muligt at du får meget lettere adgang til dine følelser i samvær med folk du holder af. Hvis du er i et forhold, er der chance for at introducere din partner til dine venner for første gang. Dette vil afføde helt nye romantiske følelser – ja, endda ny forelskelse!

D. 21. februar vil blive den mest mindeværdige dag, idet Neptun og Venus vil mødes i en kærlig omfavnelse. Lad ikke denne mulighed undslippe. Nyd energien og brug den til at give dine elskede et kærlighedsboost. En uundgåelig solformørkelse d. 15. februar vil desuden give dig mulighed for at udmærke dig på din arbejdsplads. Pas på verden, her kommer du!

Tyren – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her