HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tyren – December 2017

Tyren – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

December kan for mange blive en dyr måned, og for Tyrens vedkommende, begynder julemåneden allerede med økonomiske udfordringer omkring d. 3. december, hvor fuldmånen lyser op i din sektor for indkomst og laver ravage. Den økonomiske stabilitet og sikkerhed, du tidligere har haft vil med andre ord pludselig forsvinde, og du kan måske føle denne pludselige ændring i din økonomi, som om nogen hiver tæppet væk under dig.

 

Samtidig med fuldmånens hærgen, vil Merkur foretage en retrograd bevægelse i dit 8. hus for investeringer og delte ressourcer og forblive i retrograd helt indtil d. 22. december. Rådet denne måned er med andre ord: Vær forsigtig med dine penge og hav tiltro til, at den økonomiske bølgegang vil lægge sig igen. Det gælder særligt for dig, der er selvstændig, og som indtil nu har hvilet på en fast kundekreds og dermed også en stabil indkomstkilde.

 

Heldigvis for dig vil nymånen d. 18. december danne grobund for fremgang på det økonomiske område, som stille og roligt vil falde på plads kort efter, og allerede dagen efter kommer der nye boller på suppen. Her træder Saturn, som repræsenterer modenhed, nemlig ind i den del af dit tegn, som har med internationale anliggender, uddannelsesmæssige mål, publicering og broadcasting at gøre. Det betyder, at du hurtigt vil få andre, mere opløftende ting at se til. Måske et uventet, en rejse eller en ny udgivelse i form af en bog, en podcast eller en blog. Glæd dig til at blive set!

Tyren – December 2017
3 (60%) 2 votes

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her