HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tyren – April 2018

Tyren – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

April tegner til at blive en lidt frustrerende måned for dig, Tyr. Der er noget inde i dig, som du ikke er komfortabel med. Det kan være en hemmelighed, nogle svære ord, du ikke kan få sagt, eller blot et generelt ubehag, som du ikke kan sætte fingeren på. Uanset hvad det er, vil det utvivlsomt præge begyndelsen af måneden. Heldigvis vil du allerede mellem d. 2. og d. 4. april vil du få en forløsning på din problemstilling. Du vil simpelthen ikke længere kunne holde det tilbage, som du har gemt væk så længe. Det bliver muligvis ikke en pæn måde, du leverer dine inderste tanker, men ikke desto mindre er det nødvendigt, hvis du skal komme videre.

Omkring midten af måneden finder du en langvarig løsning. Her får du muligheden for at få rettet op på eventuel miskommunikation mellem dig og din partner. D. 15. april vil nymånen og Merkur i dit hemmelighedernes hus skabe kosmisk magi og løfte dig ud af dit tunge sind. Dette frigør dig og gør dig i stand til at jage de gode ting i dit liv såsom kærlighed og rigdom. Venus vil være i perfekt symbiose med Pluto d. 17. april, og det vil komme dig og din pengepung til gode. Med denne pludselige omvæltning vil du indse, at det kan betale sig at lette sit hjerte – bogstaveligt talt.

Pengene vil regne ned efter d. 24. april, hvor Venus ankommer til din økonomiske sektor. Der vil være mulighed for hele to indkomstkilder, så husk at holde øjne og ører åbne for nye muligheder! Muligheden vil være varm helt indtil d. 19. maj. Din april slutter i det romantiske hjørne, da fuldmånen d. 29. april vil afsløre nye horisonter i dit kærlighedsliv. Dater du en for tiden? Så skal du nok forberede dig på at det bliver seriøst omkring d. 29.

Tyren – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her