HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tyr – November, 2017

Tyr – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Som Tyr er du en livsnyder, som forstår, at det bedste kommer til hende, som venter på det. I november vil du nyde frugterne af din venten, begyndende med fuldmånen, som lyser op i dit tegn d. 4. november. Med fuldmånen og Neptun liggende i en lige linje, er der lagt op til en sand gaveregn for Tyren, der føler, at hun har gået i cirkler og med længsel set frem til en glædelig overraskelse denne kolde efterårstid. Noget godt, du har gået og håbet på, vil ske, og du vil fyldes med fornyet energi. Måske du vil finde dig selv takkende ja til et længe ventet job, en ny kæreste eller en gunstig aftale med banken?

 

Fuldmånen d. 4. november markerer samtidig en udvikling i et teknologisk anliggende, som har optaget dig det sidste stykke tid. Igen er der tale om noget, du har gjort dig umage omkring, og som du har skænket generøse mængder af tid og ressourcer. Det kan meget vel være i form af et kursus, en opgave på jobbet eller en hobby, som involverer computer, et kamera eller noget helt trejde inden for teknologiens verden. Hvad end du sætter dig for, vil du lykkes.

 

Fra d. 18. november er der igen noget nyt på Tyrens dagsorden, når nymånen træder ind i din sektor for forhold. Venus, din hersker, vil samtidig befinde sig i denne del af dit tegn sammen med Jupiter, og det giver grobrund for nye, stærke relationer til begge køn, som du vil kunne opleve på arbejdet såvel som privat. Det kan være, at en ny kollega, gør sit indtog og spreder positiv energi til dig og din arbejdsplads, eller en gammel kollega, som du pludselig vil se i et nyt, forbedret lys til fordel for jer begge. Uanset udfaldet vil der være rig mulighed for at nyde godt af hinandens potentiale og sans for succes denne måned. Det samme gør sig gældende i dine kærlighedsrelationer – nyd hinanden og vid, at I står stærkere sammen!

Tyr – November, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her