HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tyr – Januar, 2017

Tyr – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Som Tyr kan du forvente en forfriskende start på det nye år. Hvis du længe har overvejet et kreativt projekt uden for dit arbejdsregi, eller hvis du tidligere er gået i stå med samme, så vil du i Januar genfinde energien til endelig at færdiggøre det! Specielt efter d. 8. Januar, hvor Merkur vender sig mod dit tegn, vil du mærke overskuddet og ikke mindst modet til at lade ideerne udfolde sig. Du starter måske langsomt ud, men hav tålmodighed og lad kosmos arbejde for dig og ikke imod dig. Har du oplevet hængepartier eller personlige konflikter i 2016, så læg dem bag dig og lad hellere fremtiden indfinde sig i dit fokus.

D. 12. Januar vil fuldmånen fylde himlen og det vil have indflydelse på dig og dine nære relationer. Det lader til, at du vil høre eller se nogle hemmelige informationer, som ikke nødvendigvis vil bringe dig lykke eller glæde. Du er dog formentlig nødt til at forholde dig til situationen og få bragt tingene på plads. Det kan være at du overhører viden om utroskab eller snyd iblandt nære relationer, hvilke du bliver nødt til at afsløre eller viderebringe for at have dit på det tørre. Husk at træd varsomt i disse situationer, afsløringer eller fortællinger til de forkerte kan nemt bringe dig i dårligt lys, til trods for at du ikke selv er synderen. Vælg dine ord med omhu og tænk før du taler. Det kan omhandle nær familie og du vil måske finde dig selv som en slags forhandler eller formidler, den midterste del af Januar kan altså blive en smule hektisk og kompliceret.

Slutningen af Januar medbringer dog heldigvis lysere tider! Den smukke nye måne som indtræder d. 27. Januar vil være et boost til din karriere og arbejdssituation, så her vil du kunne lægge det private lidt til side, og koncentrere dig om arbejdet og de projekter der byder sig. Måske vil du kunne sætte dig nye spændende og realistiske mål for din arbejdsmæssige fremtid!

Tyr – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her