HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tvillingerne – April 2018

Tvillingerne – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Dit humør vil have en tendens til at virke koldere end intentionen i starten af denne måned. Det vil især gå ud over dine venner og dit forhold i denne periode. Det er ikke dig men Merkur der er i retrograd, som har denne kosmiske påvirkning på dit humør. Merkur er ustyrlig og skaber ravage i din sektor for venskaber helt indtil d. 15. april, hvor kommunikationsplaneten atter vender. Indtil da må du tage dig i agt for gnidninger i dine venskaber såvel som dit parforhold.

Miskommunikation i første halvdel af april er dog ikke det eneste, der måske kan gå dig på i denne måned. Dit sexliv lider, og det kan være fordi Mars og Saturn finder sammen i dit 8. hus for intimitet d. 2. april. Den særlige konstellation betyder, at du er ekstra opmærksom på din krop og din seksualitet, hvilket kan gøre dig frustreret. Du vil føle dig meget ude af din krop, og det kan være svært at give sig hen i denne tid. Heldigvis er det ikke en langvarig situation, så fortæl din partner, hvordan du har det og giv det tid. Så skal lysten og tilfredsheden nok vende tilbage!

En nymåne i dit 11. hus d. 15. april vil give dig fornyet energi til at forfølge nogle drømme, du har haft i et stykke tid. Du vil i dette tilfælde finde fornyet energi til at samle dig om noget kreativt, måske du får lyst til at skrive, male eller udtrykke dig på andre måder? Hvad end du beslutter dig for, vil du have stor succes med det! D. 24. april ankommer den smukke Venus til dit tegn, og hvis du var i tvivl, så bliver du nu forvisset om at du bestemt er vellidt og ombejlet. Som om det ikke var nok fortsætter din skønhed med at stråle helt til d. 19. maj. Hvis du er single, vil du i denne periode også nyde godt af en masse positiv opmærksomhed. Er du derimod i et fast forhold, bliver du heller ikke glemt, og din partner vil forvisse dig om alle dine fantastiske egenskaber. Nyd opmærksomheden!

Tvillingerne – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her