HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tvillingen – Marts

Tvillingen – Marts

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For den livlige og energiske Tvilling, byder marts måned på en oplagt mulighed for at trække stikket og vende blikket indad. Hjemmet kalder, og du vil i højere grad finde dig selv henslængt på sofaen med en god bog end du vil være ude med venner til den lyse morgen. Det skyldes en kraftig fuldmåne, som allerede d. 1. marts lander i dit huslige 4. hus, og som indbyder dig til at fokusere på hjemmefronten og familielivet. Det er derfor også nu du har muligheden for at besøge familiemedlemmer, du ikke har set i lang tid, eller tage et par dage fri fra arbejdet for at få samlet op på de huslige projekter, du aldrig kom videre med.

 

Marts måned vil dog ikke kun byde på hjemmehygge, men faktisk også byde på en stor mulighed på arbejdet, når Venus lægger sig i en smuk vinkel til både Merkur og Jupiter. Måske du bliver forfremmet, skifter til en ny afdeling eller, hvis du er selvstændig, lander en ny aftale med en stor kunde eller ny samarbejdspartner om dit drømmeprojekt, hvilket der vil være stor mulighed for omkring d. 6. marts, hvor Venus flytter ind i dit 11. hus. Hvad end det er, vil du med glæde smide fjernbetjeningen og joggingtøjet til fordel for denne store chance!

 

  1. D. 22. marts vil Merkur gå i retrograd, hvilket betyder, at du vil kunne opleve en følelse af stilstand og rastløshed. Det behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig ting, men kan betyde, at du for en stund må skue bagud i stedet for fremad. Det samme gælder dit kærlighedsliv, som i marts vil savne energi og overskud. Er du i et forhold, der er ved at løbe ud i sandet, kan d. 31. marts blive altafgørende, når fuldmånen træder ind i din sektor for romance. Lad dig ikke slå ud af denne prøvelse, men forsøg at se de nye muligheder, der byder sig. Det vil du komme længst med.
Tvillingen – Marts
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her