HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tvillingen – Juni 2017

Tvillingen – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Da Venus passerer Tyrens sfære d. 5. juni, efterfulgt af nymåne d. 7. juni, er du måske overbevist om, at dette er måneden, hvor du kan brillere. Men nu ikke så hurtig! Det er sandt, at med Venus i dit stjernetegns sfære indtil d. 29. juni, har du et meget højt niveau af magnetisme. Men der er visse omstændigheder, der kan stå i vejen for, at du udnytter denne fordel.

Venus befinder sig i dit stjernetegns sfære, hvilket er en glimrende mulighed for dig til, at tage hul på et nyt kapitel i dit liv, som kan blive vigtigt for din personlige udvikling. Men som nævnt, kan der opstå en forhindring i dine planer om at flytte bjerge – i hvert fald i et par måneder. Denne forhindring består af din herskende planet, Mars. Han vil påbegynde en lang dvaleperiode d. 17. juni, og vil ikke vågne op igen før d. 29. juni. Som resultat af dette, vil der være en tilbøjelighed til, at dine planer går i stå. Du vil altså få stærkt brug for din signaturegenskab, tålmodigheden, til at arbejde dig gennem den frustrerende virkelighed.

Det positive ved Mars’ dvaleperiode er, at du i denne tid kan slappe af, når du bliver udmattet. Du brænder altid lyset i begge ender, men nu hvisker universet til dig, at det er tid til at sætte tempoet ned og genoplade batterierne. Tag et hvil! Selv en kriger har brug for at slappe af.

Tvillingen – Juni 2017
2.5 (50%) 2 votes

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her